نکات مهم در تهیه کنافه

کنافه یا کونفه یکی از انواع شیرینی های ترکی است که با پنیر تهیه شده و در شربت خیسانده می شود. این شیرینی مخصوص کشور فلسطین بوده و نمادی از دسرهای این کشور است. امروزه در کشورهای اردن، سوریه، لبنان، یونان، ترکیه و مصر نیر کنافه به شکل های مختلف تهیه می شود. این شیرینی از رشته کادایف و پنیر تهیه می شود که این پنیر می تواند از انواع پنیر چرب، پنیر خامه ای، پنیر موزورلا، پنیر نابلسی، پنیر شیر بز یا کاشار باشد. به طور کلی کنافه انواع مختلفی دارد که تفاوت اصلی آنها در خمیر و پنیر مورد استفاده است.


نکات لازم در طرز تهیه کنافه

 

  • 1- می توانید قبل از اینکه مواد را در فر یا بر روی اجاق گاز قرار دهید، آن را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا به خورد یکدیگر بروند.
  • 2- الزامی برای چرب کردن کف ظرف وجود ندارد، زیرا رشته با کره مخلوط شده و به ظرف نمی چسبد اما برای احتیاط بهتر است این کار را انجام دهید.
  • 3- برای طلایی شدن سطح شیرینی، می توانید 5 دقیقه قبل از خارج کردن آن از فر، فر را بر روی حالت پخت از بالا قرار دهید.
  • 4- کنافه را باید به صورت داغ سرو کنید اما برخی افراد آن را سرد میل می کنند
  • 5- اگر برای پخت از اجاق گاز استفاده می کنید می توانید مخلوط کره و رشته را کمی بر روی گاز تفت داده و بعد در ظرف بچینید.

مرحله1:

 

  • - ابتدا آب را بجوشانید.
  • - شکر را در آب ریخته و هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.
  • - زعفران را اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه به محلول اجازه دهید بر روی حرارت بماند تا غلیظ شود.
  • - پس از آن محلول را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. در این مرحله می توانید دارچین، گلاب، آبلیمو و عرق بهارنارنج را به دلخواه در آن بریزید.

 

مرحله2:

 

  1. رشته کادایف را کمی باز و خرد نمایید.
  2. کره را بنماری کرده و روی آن بریزید.
  3. رشته و کره را به همراه 2 قاشق زعفران دم کرده حسابی مخلوط کنید.
  4. در یک ظرف پنیر مورد نظر خود را با خامه مخلوط نمایید.
  5. کف ظرف کنافه را چرب کرده و نصف رشته ها را در ظرف بریزید و صاف کنید.
  6. سپس مخلوط پنیر و خامه را روی آن بریزید.
  7. در نهایت مقداری پنیر پیتزا و پس از آن بقیه رشته ها را بریزید و مجددا سطح آن را صاف کنید.

 

مرحله3:

 

  • برای پختن کنافه می توانید از اجاق گاز و فر استفاده نمایید.
  • ظرف کنافه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و پس از پختن یک طرف کنافه آن را برگردانید تا طرف دیگر کنافه نیز برشته شود. در نهایت شربت غلیظ را روی آن بریزید و با پودر پسته تزیین نمایید.
  • برای پختن در فر باید ابتدا فر را با دمای 160 درجه به مدت 10 دقیقه گرم کنید و سپس ظرف کنافه را به مدت 30 تا 35 دقیق در فر قرار دهید. پس از خارج کردن ظرف از فر شربت را بر روی آن ریخته و با پودر پسته تزیین نمایید.




/ 1 نظر / 1870 بازدید
lifetricks

نشنیده بودم تا حالا چه برسه به اینکه بخورم. ولی به نظر خوشمزه می آد...